Winters havermoutontbijt met chiazaad en peren

2Zoet30minPrint
Ingrediënten
  • 50 g havermout
  • 3 dl Alpro kokos amandelmelk
  • 3 eetlepels chiazaad (laag 1)
  • ½ buisje vanillearoma
  • mespuntje kaneelpoeder (laag 1)
  • 2 Sweet Sensation-peren
  • 1 dl Boni Selection ongefilterd appelsap
  • 1 eetlepel chiazaad (laag 2)
  • mespuntje kaneel (laag 2)
  • snuifje zout
  • 5 grof gehakte Spar Tasty walnoten
Recept

1. Meng alle ingrediënten voor de eerste laag en plaats 1 nacht in de koelkast.
2. Schil de peren en snij het vruchtvlees in stukjes. Doe in een pannetje samen met de rest van de ingrediënten. Laat 10 minuten zachtjes stoven. Haal van het vuur en laat iets afkoelen.
3. Vul de glazen afwisselend met laagjes en werk af met de noten.

< naar recepten