Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en de wortelen en snij in stukjes.
-
Verwarm een scheutje olie in een ruime pan en fruit hierin de uisnippers zacht. Voeg aardappel- en wortelstukjes toe en roerbak. Overgiet met de bouillon. Voeg gemalen koriander toe, kruid met versgemalen peper en zout. Breng aan de kook, dek de pan af en laat gaar koken.
-
Bewerk met de staafmixer en kruid bij indien nodig.
-
Toast de sneden brood, snij diagonaal door en bestrijk met zachte geitenkaas. Kruid met versgemalen peper en werk af met een blaadje koriander.
-
Strooi de rest van de verse korianderblaadjes in de soep en serveer met de geitenkaastoast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven