Yoghurtbowl met appelcompote en gekaramelliseerde noten

Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Appelcompote
-
Was de appelen en steek er met een appelboor de klokhuizen uit.
-
Snij ze ongeschild in stukken en doe ze in een kookpot. Bestrooi met 0,5 kl kaneel en overgiet met kokend water.
-
Kook zacht in 15 à 20 min.
-
Noten
-
Verwarm de boter, voeg de noten toe en laat bakken. Bestrooi met kaneel, nootmuskaat, fleur de sel en ahornsiroop.
-
Roer door elkaar en laat karamelliseren.
-
Verdeel de yoghurt over kommen. Schep de appelcompote en gekaramelliseerde noten erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders