Avocado-aardappeltonijnsalade

Allergenen

Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vinaigrette: meng de mosterd met de azijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Pel de sjalot en snij in fijne ringen. Laat 10 min weken in koud water.

  3. Kook de ongeschilde krieltjes gaar in gezouten water.

  4. Leg de aardappelen op een groot bord.

  5. Snij de avocado’s middendoor en haal de pit eruit. Snij het vruchtvlees van de avocado’s in grove stukken en besprenkel met citroensap.

  6. Haal de tonijn uit de blikjes en laat uitlekken. Trek de tonijn in stukjes uit elkaar.

  7. Verdeel de tonijn, sjalot en avocado over de aardappelen.

  8. Werk het gerecht af met de vinaigrette en bieslook.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit