Blini’s met skyr en gerookte zalm

676b96cf3932694e817c7a14ad7a0f197dec856e2353841645b7035a6910cbb6.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Gluten, Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng 4 el skyr met de mierikswortelpasta.

  2. Klop de eieren los en meng 150 g skyr onder de eieren.

  3. Voeg de bloem, het bakpoeder en het snuifje zout toe en klop tot een beslag.

  4. Verhit arachideolie in een antikleefpan. Schep 1 grote el beslag per blini in de pan.

  5. Bak de blini’s aan beide kanten goudbruin.

  6. Verdeel de gerookte zalm over de blini’s. Werk af met een lepeltje skyr, lompviseitjes en een plukje dille.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit