Bomma’s suikerarme kriekentaart

d01158aba133f81223f2bb07482901e0987a0df014b452631ef9d5e356a3e006.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Rol het deeg uit maar laat het bakpapier eraan zitten. Bekleed een taartvorm ermee.

  3. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg een vel bakpapier over het deeg en vul met bakparels.

  4. Bak 10 minuten blind.

  5. Verwarm de krieken met de helft van het sap en roer de Canderel erdoor.

  6. Los het vanillepuddingpoeder op in wat kriekensap.

  7. Bind de krieken met het puddingpoeder en laat afkoelen.

  8. Verwijder bakpapier en bakparels.

  9. Strooi de panko over de voorgebakken taartbodem en schep de krieken erover.

  10. Bak in 40 minuten gaar.

  11. Haal uit de oven en laat 10 minuten afkoelen in de vorm. Ontvorm op een rooster en laat verder afkoelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit