Botvinia (gekoelde rodebietensoep)

Botvinia (gekoelde rodebietensoep)

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de rode bieten en snij in stukken. Doe ze in een pan met 2,5 liter water en mix. Breng op smaak met citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout. Roer de fijngesneden dille er ook onder. Plaats in de koelkast.

  2. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in stukjes.

  3. Pel de eieren en snij in stukjes.

  4. Snij de pijpajuintjes in fijne ringetjes.

  5. Halveer de radijsjes in de lengte en snij ze in fijne plakjes.

  6. Serveer de koude soep met de garnituur van eieren, komkommer, radijsjes, uitjes en zure room in kommetjes.

  7. Aan tafel kan iedereen zijn soep zelf op smaak brengen.