Bounty met dadels en chocolade

Bounty met dadels en chocolade

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vulling: ontpit de dadels en kook ze in water gedurende 20 minuten. Giet af en hak de dadels fijn.

  2. Doe alle andere ingrediënten voor de vulling in een kom en meng goed. Voeg de gehakte dadels erbij. Plaats in de diepvries gedurende 10 minuten.

  3. Haal uit de diepvries en rol 12 balletjes van het mengsel. Duw ze nadien in een rechthoekige of vierkante vorm of behoud de balletjes.

  4. Leg deze op een stuk bakpapier op een schotel en plaats opnieuw voor 10 minuten in de diepvries.

  5. Chocolade: smelt de kokosolie en vermeng met alle andere ingrediënten voor de chocolade in een kom. Dip de kokosvierkantjes of rechthoekjes in de chocolade. Leg ze op een stukje bakpapier en steek in de diepvries tot de chocolade hard geworden is.

  6. Bewaar ze in een luchtdichte doos in de diepvries tot gebruik.