Broodje eiersla

67f5b4d83cab9a116672f94b60d3acb020ced784bba79eb9599a4fa30c162020.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de sla. Houd de mooie kernblaadjes bij.

  2. Kook de eieren hard, giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Pel de eieren en plet er 4 van. Snij het vijfde ei in fijne plakjes.

  3. Snij de tomaat in mooie schijven.

  4. Meng de geplette eieren met de mayonaise, kappertjes, peterselie en het paprikapoeder.

  5. Snij elk broodje in de helft doormidden. Leg er eerst een blaadje kropsla op en daarna een schijfje tomaat. Beleg met goed wat eiersla.

  6. Werk af met een plakje ei en een toefje peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit