Broodje met brie en appeltjes

752c93e7ad8efffc600ddccb41699704f42771356807dd858cd58625e5dc90b0.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het stokbrood in de helft en daarna middendoor.

  2. Besprenkel het onderste stuk met Luikse siroop.

  3. Spoel de appel en wrijf droog. Snij in 4 en verwijder het klokhuis. Snij vervolgens in plakjes.

  4. Bak de appelplakjes in een klontje boter en laat afkoelen.

  5. Schik de gebakken appelplakjes op het onderste stuk van het stokbrood.

  6. Bedek met een mooie snee brie.

  7. Leg de rucola erbovenop.

  8. Besprenkel met balsamicoazijn.

  9. Zet het bovenste stuk stokbrood erop en geniet ervan.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit