Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het stokbrood in de helft en daarna middendoor.
-
Besprenkel het onderste stuk met Luikse siroop.
-
Spoel de appel en wrijf droog. Snij in 4 en verwijder het klokhuis. Snij vervolgens in plakjes.
-
Bak de appelplakjes in een klontje boter en laat afkoelen.
-
Schik de gebakken appelplakjes op het onderste stuk van het stokbrood.
-
Bedek met een mooie snee brie.
-
Leg de rucola erbovenop.
-
Besprenkel met balsamicoazijn.
-
Zet het bovenste stuk stokbrood erop en geniet ervan.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders