Ceviche van zalm met mandora

5d6556d7cf6ccfa9a06fc84aff031a34b5183cfd033d5a89f568821efee9dd90.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de zalm in flinterdunne plakjes en schik op borden.

  2. Verwijder de zaadjes van de rode peper en snij het vruchtvlees in minuscule stukjes.

  3. Snij de schil van de mandora’s tot op het vruchtvlees. Snij met een scherp mes de partjes van tussen de witte vliesjes (peler à vif), vang het sap op en voeg bij de rest.

  4. Meng het limoensap met het sap van mandora’s en verdeel over de zalm. Bestrooi met de rode peperstukjes.

  5. Dek de borden af met plasticfolie en zet minstens 1 uur koel weg.

  6. Pel de uien en snij in flinterdunne ringen.

  7. Verdeel de uiringen en partjes mandora over de zalm. Kruid met peper en zout.

  8. Pluk de blaadjes van de koriander.

  9. Bestrooi de ceviche met korianderblaadjes en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit