Chocochoco muffins

32d70ef1dc9f36ccf9654c8398e5aa334b6996c5e4097497f55e41664e8b6a76.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Steek de papieren cups in de muffinvorm.

  2. Smelt de boter en laat licht afkoelen.

  3. Meng de bloem met het cacaopoeder, bakpoeder, bicarbonaat en een snuifje zout. Hou apart.

  4. Mix de suiker met de gesmolten boter, karnemelk en eieren in een grote kom.

  5. Voeg de droge grondstoffen toe en meng tot een homogene massa.

  6. Hak de chocolade fijn en voeg ¾ van de chocolade toe aan het muffindeeg.

  7. Verdeel het deeg over de 12 vormpjes tot ze volledig gevuld zijn. Strooi de rest van de fijngehakte chocolade erop.

  8. Bak gedurende ± 15 minuten. Test met een caketester of de muffins klaar zijn. Als er geen deeg meer aan de caketester blijft hangen, zijn de muffins klaar.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit