Dillesoep met zalm en pumpernickelbrood met skyr
 
                    
                    
                Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Pel de sjalotten en snipper fijn. 
- 
                    
                    Was de prei en snij in fijne ringen. 
- 
                    
                    Snij de venkel en komkommer in fijne brunoise. 
- 
                    
                    Snij de zalm in hapklare stukjes en hou apart. 
- 
                    
                    Stoof de groentjes glazig in een klontje boter. 
- 
                    
                    Blus met de visfumet en de volle melk. Laat ± 25 min zachtjes garen. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Versnipper flink wat dille en werk de soep hiermee af. 
- 
                    
                    Schik de stukjes zalm in de hete soep zodat ze half garen. 
- 
                    
                    Snij het pumpernickelbrood in stukken. Lepel op elk stukje wat skyr. Werk af met lompviseitjes en een takje dille. 
- 
                    
                    Serveer het brood bij de soep. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                