Driekoningen-angelcake

6f982d59df49a922d63a81e4e880da4d7b0b558d47fcc4efdaa5828bc8dee8f9.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose, Melk, noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. Meng de melk, olie, bloem, gist en rum.

  3. Klop de eiwitten op tot sneeuw terwijl je de poedersuiker beetje bij beetje toevoegt. Spatel de eiwitten voorzichtig onder het beslag. Meng niet te lang; het beslag moet luchtig blijven.

  4. Giet de bereiding in een hoge tulbandvorm. Verstop een amandelnoot in het deeg.

  5. Bak de angelcake 40 min. Haal de cake meteen na het bakken uit de oven, keer de vorm om en laat de cake volledig afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.

  6. Meng de mascarpone, dooiers, poedersuiker en het amandelextract. Verdeel de crème voorzichtig over de afgekoelde cake.

  7. Bak de amandelschilfers zonder vetstof en ‘plak’ ze op de cake. Serveer de rest van de crème erbij.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit