Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Week de rijst 1 nacht in ½ l water.

  2. Giet de rijst af en maal met een beetje water fijn in de keukenmachine.

  3. Strooi de gist in het warme water met de helft van de suiker en roer. Na 15 min moet de gist gerezen zijn en verschijnen er luchtbelletjes.

  4. Meng de bloem en het zout in een kom. Voeg het rijstmengsel en de gist samen met de kokosmelk toe.

  5. Meng goed en laat 12 u rijzen op een warme plek.

  6. Roer de rest van de suiker vlak voor je gaat bakken erdoor.

  7. Het beslag is vrij dik maar je moet het wel nog kunnen gieten. Voeg indien nodig wat extra kokosmelk toe.

  8. Verhit een kleine wok met deksel en wrijf de binnenkant in met olie.

  9. Giet, wanneer de wok heet is, een pollepel beslag in het midden. Draai de wok rond zodat ook de zijkanten bedekt zijn met beslag.

  10. Breek een ei in het midden en dek de wok af.

  11. Bak ± 5 min, tot het midden cakeachtig is en de rand knapperig.

  12. Maak de zijkanten los met een spatel en laat op een bord glijden.

  13. Serveer met sambal, fijngesneden lente-ui en groene sambal.