Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Pel de uien en snij fijn. 
- 
                    
                    Snij het wit van de prei fijn en spoel grondig. 
- 
                    
                    Zet het water op in een grote kookpot. Voeg de ui, prei en diepvrieserwtjes toe. 
- 
                    
                    Voeg de bouillonblokjes toe. Kruid met peper. 
- 
                    
                    Laat de soep goed doorkoken gedurende 15 à 20 min. 
- 
                    
                    Crumble: snij de Gandaham in reepjes en daarna in kleine stukjes. 
- 
                    
                    Verhit een pan zonder vetstof. Doe de Gandahamstukjes in de pan en bak krokant. 
- 
                    
                    Haal uit de pan en laat afkoelen in de koelkast. 
- 
                    
                    Mix de krokante stukjes ham tot een crumble. 
- 
                    
                    Weeg de room af en klop met een garde tot hij stevig is. Zet in de koelkast tot net voor het opdienen. 
- 
                    
                    Mix de soep en verdeel over kommetjes. 
- 
                    
                    Maak quenelles met de room en laat in de soep glijden. 
- 
                    
                    Werk af met wat crumble en een takje platte peterselie. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                