Snelle pasta met rucola en Gandaham

4Vlees15minPrint
Ingrediƫnten
  • 2 verpakkingen Spar verse taglioline
  • 12 plakjes Gandaham met bruschettakruiden
  • 4 eetlepels Spar Tasty pijnboompitten
  • zeste van 2 citroenen
  • 4 koffielepels Boni Selection kappertjes
  • 100 g Spar rucola
  • 100 ml Boni Selection olijfolie
  • sap van 1 citroen
Recept

1. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen.
2. Spoel de rucola en zwier goed droog.
3. Schik de rucola in diepe borden. Schik hierop per bord 3 plakjes Gandaham.
4. Meng de olijfolie met het citroensap.
5. Kook de pasta beetgaar in gezouten water gedurende 3 minuten. Giet af. Besprenkel met de citroenolie. Kruid met peper en zout.
6. Verdeel de pasta over de borden.
7. Werk af met de geroosterde pijnboompitten, citroenzeste en kappertjes.

< naar recepten