Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Week het eekhoorntjesbrood in 2 dl kokend water.

  2. Snij de soepstengel in stukjes.

  3. Snij het vlees in 4 cm grote blokken en bestrooi met 1 eetlepel bloem. Kruid met zwarte peper.

  4. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een gietijzeren pan en stoof de ui hierin. Voeg looksnippers, spekreepjes en de stukken vlees toe en laat bruin kleuren.

  5. Overgiet met rode wijn en de wildfond. Voeg de kruiden, het eekhoorntjesbrood met vocht en de selder toe. Kruid met zwarte peper en zeezout en breng aan de kook.

  6. Draai het vuur lager, dek de pan af en laat 1 uur sudderen.

  7. Borstel de paddenstoelen schoon en snij grote exemplaren in stukken.

  8. Voeg de kastanjechampignons bij het vlees en laat nog 30 minuten stoven tot het vlees gaar is.

  9. Lekker met aardappelpuree.