Selder , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Spoel de selder en snij eveneens fijn. Schil de wortels en snij in kleine stukjes.
-
Fruit de ui met de selder en de wortel in een beetje boter aan in een pot met stevige bodem, tot ze zacht zijn.
-
Bak de stukken vlees in 3 keer aan in een beetje boter zodat ze rondom bruin zijn. Bebloem het vlees en deglaceer met de witte wijn. Voeg toe aan de selder, wortel en ui.
-
Voeg de rest van de witte wijn toe en meng alles.
-
Voeg de tomaten toe. Breek de stukken tomaat met een houten spatel. Voeg een lepel mosterd toe en het kruidentuiltje.
-
Laat gedurende 2 uur op een zacht vuur sudderen. Het vlees is klaar als het mals is.
-
Haal de pot met de everzwijnragout van het vuur. Voeg de chocolade toe en meng.
-
Warm de appeltjes en veenbessen op in de microgolfoven zoals aangeduid op de verpakking. Giet de veenbessensaus in de holte van de appels.
-
Bak de aardappelsparretjes goudbruin in de frietketel op 180°C.
-
Schep een portie everzwijnragout op het bord. Werk af met wat verse tijm. Schik een appeltje met veenbessen erbij en goudgele aardappelsparretjes.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven