noten. Kan andere allergenen bevatten.
Pel de uien en look; snij in kleine stukjes. Stoof aan in 2 el olijfolie met de rijst en de geraspte wortelen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Overgiet met het water en voeg de bouillonblokjes toe. Laat 20 tot 25 min koken.
Bak de amandelschilfers bruin in een droge pan.
Snij met een dunschiller slierten van de wortel en bak deze kort aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
Mix de soep glad tot je een fluweelsoep krijgt. Kruid eventueel nog bij.
Werk af met de amandelschilfers en de gebakken wortelsliertjes.
Tip: de rijst vervangt een aardappel om de soep te dikken.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven