Fluwelige soep met kikkererwten, prei, zoete aardappel en andijvie PT1H 4 porties 2 blokjes groentebouillon 1 prei 1 ui 1 zoete aardappel 100 g voorgekookte kikkererwten 1 eetlepel fijngesneden platte peterselie hart van de andijvie (gele Boni olijfolie

Fluwelige soep met kikkererwten, prei, zoete aardappel en andijvie

166841ce80515d22169e08b912da94e617a1880274e392325c9642f043628597.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de zoete aardappel en snij in kleine blokjes.

  2. Was de prei en de andijvie en snij alles fijn.

  3. Pel en versnipper de ui.

  4. Stoof de ui en de groenten aan in wat olijfolie.

  5. Voeg 1,5 l water en de bouillonblokjes toe.

  6. Breng aan de kook en voeg de kikkererwten bij de groenten.

  7. Laat ongeveer 25 min koken.

  8. Mix de soep en werk af met de platte peterselie.