Friszure mocktail

adf96f3b8fd824190b6a4413d04f0721b1f4f59ea10d09cbeca589cb8e1fe82c.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rabarbersiroop: snij de rabarber in stukjes.

  2. Bestrooi met de suiker en laat 1 u afgedekt trekken op kamertemperatuur.

  3. Voeg het water toe en laat koken tot rabarbermoes. Ongeveer ½ van het water moet verdampt zijn.

  4. Giet door een fijne zeef. Laat de siroop afkoelen en plaats in de koelkast.

  5. Mocktail: vul een glas met een bodem rabarbersiroop.

  6. Vul voorzichtig aan met het gemberbier: giet het over de bolle kant van een lepel, zo krijg je een mocktail in 2 kleuren.

  7. Vul aan met het citroensap. Werk af met een schijfje citroen, een stukje rabarber en een takje rozemarijn.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit