Allergenen

Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Roer 2 el sojasaus door de kip en laat marineren tot gebruik.

  2. Pel de ui en look. Snij de ui in halve ringen.

  3. Snij het groen van de lente-ui in dunne slierten en snipper het wit fijn.

  4. Schil de gember. Snij 3/4 van de gember in fijne julienne (= reepjes).

  5. Rasp de look en overige gember fijn.

  6. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij het vruchtvlees in reepjes.

  7. Scheur de oesterzwammen wat kleiner.

  8. Roerbak de kippenblokjes goudbruin in arachideolie. Voeg de look, lente-ui en geraspte gember toe en roer om.

  9. Voeg de rode ui, het wit van de lente-ui, de gemberjulienne, de paprika en de oesterzwammen toe. Roerbak gaar.

  10. Blus met de kippenbouillon. Roer de suiker, oestersaus en overige sojasaus erdoor. Laat enkele min sudderen.

  11. Werk af met het groen van de lente-ui.

  12. Lekker met rijst.