Gebakken geitenkaas met vlugge abrikozenchutney, spekjes en slaatje

39071ee04535c6c5838e477f1140add197640f2d461589dbdbdf5233b0b6b0c3.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de pit uit de abrikozen en snij ze in stukken.

  2. Doe de abrikozen in een kookpot samen met de azijn, 1 el olijfolie en het currypoeder. Laat 5 min stoven.

  3. Bak de spekjes krokant in een koekenpan.

  4. Bak de geitenkaasjes krokant in een pan met olijfolie.

  5. Hak de noten grof.

  6. Verdeel de salade over borden.

  7. Leg de gebakken geitenkaas op de salade. Werk af met abrikozenchutney, gebakken spekjes en noten. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit