Gegrilde dubbele kaasburger

09eec69513be0dda9f5662e7ed287e221ec2968aa84008b20eccb35490b4bb27.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in ringen. Bak ze goudbruin in boter. Laat licht karamelliseren.

  2. Snij de tomaat in plakjes. Snij de sla in reepjes.

  3. Snij de briochebroodjes open en bestrijk de snijkant met gesmolten boter.

  4. Gril het spek krokant en de hamburger naar smaak op de barbecue of in de grillpan.

  5. Verwarm de broodjes kort met de snijkant op de grill.

  6. Verdeel sla over de onderste helft van de broodjes. Plaats er een hamburger op en laat er een plakje kaas over smelten, leg er een plak tomaat op en daarbovenop nog een kaasburger.

  7. Leg de uiringen en het krokante spek erbovenop. Werk af met saus naar keuze en plaats de resterende broodjes erbovenop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit