Gehaktballetjes met yoghurttopping

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de teentjes look en rasp fijn. Hak 2 el peterselie fijn.

  2. Meng de look, de peterselie, het ei, de bloem, de kaneelpoeder en de espelettepeper onder het gehakt. Kruid met peper en zout.

  3. Rol balletjes van het gehakt.

  4. Verhit 2 el olijfolie in een pan. Bak de gehaktballetjes rondom bruin. Haal de gebakken balletjes uit de pan.

  5. Pel de ui en snipper fijn. Bak met de spekreepjes kort aan in dezelfde pan van de balletjes.

  6. Voeg de tomatenpuree en tomatenstukjes toe en meng tot een saus. Kruid met peper en zout.

  7. Leg de gehaktballetjes in de saus. Laat het gerecht, met deksel op de pan, op een zacht vuur 25 min garen.

  8. Meng de olijven onder de saus en werk het gerecht af met Griekse yoghurt en verse peterselieblaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit