Geitenspekkaasje met veenbessensaus

6d503d514d9e5af9f8a7ddf2b0a192e81ef5040ce04b88c7ecdda464810f8666.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de grill voor.

  2. Schil de peren en snij in plakjes. Bestrijk de plakjes met olijfolie en plaats ze onder een hete grill tot ze gaan kleuren.

  3. Spoel de waterkers, verwijder de steeltjes en verdeel over de borden.

  4. Rooster de walnoten en laat afkoelen.

  5. Dressing: mix de veenbessen samen met het citroensap en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Gril de geitenkaasjes onder de hete grill tot ze net niet gaan smelten.

  7. Verdeel de plakjes peer over de borden, besprenkel de salade met de dressing en versier het midden van de plakjes peer met de veenbessendressing. Schik de geitenkaasjes in het midden van elk bord.

  8. Werk af met de geroosterde walnoten en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit