Gekoelde komkommercourgettesoep met gerookte zalm

8fa3a4f525f214510860cfcc57a98bd3a9b7c5614c040b3e683e7baa72c529db.jpg

Allergenen

Vis, sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de komkommer en snij in stukjes. Boen de courgette schoon, snij de steelaanzet weg en snij de rest in stukjes. Pluk de korianderblaadjes en hou enkele mooie blaadjes opzij.

  2. Doe de komkommer- en courgettestukjes met het water, de sojasaus, sesamolie en de korianderblaadjes in de blender en pureer. Breng verder op smaak met peper en zout.

  3. Snij de zalm in fijne reepjes.

  4. Verdeel de soep over kommen. Druppel er wat olijfolie over. Werk af met zalmreepjes en korianderblaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit