Gepaneerde kalfslever met kruidenkorst, gestoofde ajuin & geplette aardappel

Gepaneerde kalfslever met kruidenkorst, gestoofde ajuin & geplette aardappel

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Mix de verschillende kruiden in een cutter tot een fijn poeder.

  2. Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en kook ze gaar. Giet ze af en zet nog even op het vuur om te drogen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg een klontje boter en plet de aardappelen met een pureestamper.

  3. Pel de uien en snij in fijne ringen. Stoof ze aan in 100 gr boter en laat zachtjes karamelliseren tot ze een lichtbruine kleur hebben.

  4. Kruid de stukken kalfslever met peper en zout. Paneer het vlees in de kruidenmix. Bak gaar in hete boter, draai regelmatig om.

  5. Serveer de gebakken kalfslever met een quenelle geplette aardappelen en gestoofde ui. Nappeer met wat braadjus.