Geroosterde pompoen en venkel met boschampignons

Geroosterde pompoen en venkel met boschampignons

Allergenen

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de pompoen en snij in kleine dobbelsteentjes. Reinig de venkel en snij deze ook in kleine blokjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier en verdeel de venkel- en pompoenblokjes erover. Besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Zet in een voorverwarmde oven van 170°C gedurende 20 tot 30 minuten.

  3. Reinig ondertussen de boschampignons, snij de grotere exemplaren in kleinere stukken. Bak de champignons krokant in wat boter en wacht tot het vocht uit de champignons is verdampt. Kruid met peper en zout.

  4. Schik de geroosterde groenten op een schaal en verdeel de gebakken champignons erover.

  5. Verwarm net voor het opdienen de room en roer de mosterd erdoor. Giet over de groenten en werk af met dragonblaadjes.