Gevulde pistolet met spinazie, spiegelei en brie

a5bab53ffc051e967532726b759749175255158c835de054106b3b0998df173a.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en pers fijn. Pel de sjalot en snipper fijn.

  2. Verhit wat arachideolie in een pan.

  3. Roerbak de spinazie tot deze gesmolten is.

  4. Roer de look en sjalot erdoor. Laat 1 min bakken.

  5. Blus met de room. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. Warm de oven voor op 180°C.

  7. Snij de kop van de pistolets en hol ze uit.

  8. Vul met de spinazie.

  9. Breek een ei en leg op de spinazie. Kruid met zwarte peper en zout.

  10. Snij de brie in stukjes en verdeel rond het ei op de pistolets.

  11. Plaats 8 à 10 min in de voorverwarmde oven en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit