Groene asperges met zeezout en balsamico

630ff9e33dba0e1278e07573d5a638ec593557ffacfdddb333f2d83eb2e92b30.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij 3 cm van de houterige onderkant van de groene asperges. Leg een paar asperges naast elkaar en steek er twee satéstokjes door, eentje onder de kop van de asperge en eentje onderaan. Zo kan je de asperges makkelijk omdraaien op de barbecue.

  2. Smeer de asperges in met wat olijfolie.

  3. Gril de asperges op de barbecue in ± 4 minuten gaar totdat er mooie streepjes op komen.

  4. Haal de asperges van de grill. Schik ze op een bord en besprenkel met balsamicoazijn, citroensap en zeezout.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit