Groene curry buddha bowl

9f845b6f3fa86e04c829f4b3d3c60f6bde32fc12289adee4a8ba509e0ec4b942.jpg

Allergenen

Melk, noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snij de broccoli in roosjes en kook beetgaar.

  3. Snij het witte gedeelte en het blad van de paksoi in fijne reepjes.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C.

  5. Groene currysaus

    Snij de Thaise peper met de zaadjes in ringetjes. Doe met de rest van de sausingrediënten in de blender en mix tot een romige saus.

  6. Schik de bevroren spinaziesticks op een bakplaat en plaats 10 min in een voorverwarmde oven.

  7. Snij de limoen in partjes en snij de koriander grof.

  8. Verdeel de rijst over kommen en schep wat currysaus erover. Schik er broccoliroosjes, spinaziesticks, worteltjes en paksoi op. Druppel er nog wat saus over.

  9. Bestrooi met koriander en werk af met scheutjes en een partje limoen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit