Groene groentesalade met scampi's

81184c1e2075b4910559f6b947c1467cb52fda34b6ea5914d0442535fcf73c9d.jpg

Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s, maar laat het staartstukje zitten. Snij ze net niet helemaal doormidden en verwijder het darmkanaal.

  2. Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water.

  3. Pel de avocado’s en snij ze middendoor. Verwijder de pit en snij het vruchtvlees in partjes.

  4. Snij de harde steeltjes van de waterkers. Doe ze samen met de broccoliroosjes, spinazieblaadjes, avocadopartjes en kervelplukjes in een kom en hussel voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper, zeezout, citroensap en olijfolie. Verdeel over de borden.

  5. Bak de scampi’s roze en gaar in wat olie. Kruid met peper en zout. Verdeel de scampi’s over de salade en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit