Gyunyu purin (flan met melk)

7d26b3f3f24cbf1ab58e170ea7c0671dcf24c56968511c8daa5c08e973612d12.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dompel de gelatineblaadjes in koud water.

  2. Snij de blauwe bessen middendoor, besprenkel met kirsch en bestrooi met wat suiker. Laat de blauwe bessen marineren.

  3. Snij de vanillestok in de lengte middendoor.

  4. Verwarm 250 ml melk en voeg de suiker en vanillestok toe. Laat de suiker al roerend oplossen.

  5. Knijp het overtollige vocht uit de gelatineblaadjes en voeg bij de warme melk. Laat de gelatine oplossen. Haal van het vuur, verwijder de vanillestok en roer de rest van de melk erdoor.

  6. Verdeel de flan over glaasjes en laat tot kamertemperatuur afkoelen.

  7. Laat nog 30 min opstijven in de koelkast.

  8. Werk net voor het opdienen af met gemarineerde blauwe bessen en garneer met muntblaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit