Sahlab (kruidige warme melk - 1 l)
Allergenen
Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Los het maïsmeel op in 120 ml melk / 30 g.
-
Breng de rest van de melk aan de kook, voeg de suiker toe en zet het vuur lager. Laat sudderen tot de suiker opgelost is.
-
Voeg het maïspapje toe en laat onder voortdurend roeren 10 min sudderen.
-
Roer er oranjebloesemwater door en verdeel over kopjes.
-
Werk af met gehakte pistachenoten, kokosschilfers en kaneel.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders