Allergenen

Selder, Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en teentjes look. Snij beide in grove stukken. Bak samen met het vlees aan in boter. Kruid met peper, zout, tijm en laurier.

  2. Schil de wortelen, knolselder, rapen en pastinaak en snij in grove stukken. Voeg de groenten samen met de spruitjes en de fond bij het vlees.

  3. Voeg de mosterd toe en laat 30 min op een zacht vuur sudderen.

  4. Was de prei en snij in stukken. Snij de Chinese kool in grove stukken.

  5. Schil de aardappelen en snij in grove stukken.

  6. Voeg de prei, Chinese kool en aardappelen bij de halfgare groenten en vlees. Kruid opnieuw met peper en zout. Voeg indien nodig nog wat fond toe.

  7. Laat 30 min verder sudderen op een zacht vuur. Check of het vlees en de groenten gaar zijn. Laat desnoods nog 10 à 15 min verder garen.

  8. Serveer de hutsepot met mosterd.

  9. Tip: laat het eerste halfuur de harde groenten garen en voeg daarna de zachtere groenten en aardappelen toe.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit