Selder , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en teentjes look. Snij beide in grove stukken. Bak samen met het vlees aan in boter. Kruid met peper, zout, tijm en laurier.
-
Schil de wortelen, knolselder, rapen en pastinaak en snij in grove stukken. Voeg de groenten samen met de spruitjes en de fond bij het vlees.
-
Voeg de mosterd toe en laat 30 min op een zacht vuur sudderen.
-
Was de prei en snij in stukken. Snij de Chinese kool in grove stukken.
-
Schil de aardappelen en snij in grove stukken.
-
Voeg de prei, Chinese kool en aardappelen bij de halfgare groenten en vlees. Kruid opnieuw met peper en zout. Voeg indien nodig nog wat fond toe.
-
Laat 30 min verder sudderen op een zacht vuur. Check of het vlees en de groenten gaar zijn. Laat desnoods nog 10 à 15 min verder garen.
-
Serveer de hutsepot met mosterd.
-
Tip: laat het eerste halfuur de harde groenten garen en voeg daarna de zachtere groenten en aardappelen toe.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven