Italiaanse bol met tonijn en avocado

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaat in partjes en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Pel de avocado en plet met een vork fijn. Knijp er wat citroensap over.
-
Schep de avocado samen met de mayonaise door de tonijn. Meng met een vork en schep de tomatenblokjes erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel de tonijnsalade over de opengesneden broodjes. Werk af met plukjes verse dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders