Italiadruiven met parmaham omwikkeld

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij elk sneetje Parmaham in vier repen.
-
Omwikkel elke druif met een stukje Parmaham.
-
Leg de druiven met de ham in een ovenschotel en kruid met peper en zout.
-
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing tot een vinaigrette.
-
Besprenkel de vinaigrette over de druiven.
-
Bak 10 min op 200°C.
-
Tip: je kan eventueel een houten prikker in de druiven steken. Week de houten prikkers eerst 1 uur in water, zodat ze niet verbranden in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders