Kabeljauw in krokant jasje van knäckebröd

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak de avocadozalf.

  2. Reinig de venkel en snij in fijne plakjes. Besprenkel met de witte wijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat 30 min rusten.

  3. Spoel de citroenen, snij in kwartjes, doe in een bokaal met grof zeezout, rozemarijn, laurier, tijm, peper- en korianderkorrels. Sluit goed af en laat lang rusten op een koele en donkere plaats. Dit kan je enkele weken op voorhand bereiden.

  4. Maal het knäckebröd tot crumble in een foodprocessor. Wentel de kabeljauwfilets in de crumble.

  5. Laat 10 min garen in een voorverwarmde oven van 180°C.

  6. Serveer de gemarineerde venkel op het bord, schik daarop het kabeljauwhaasje. Werk af met gekonfijte citroen. Versier met enkele plukjes dille en enkele streepjes avocadozalf.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit