Kabeljauwparels met tartaarsaus

b46d437a4d579ab78f7b6d0d78bf7c2abf50d1a9673e0406a2a5e455477f2189.jpg

Allergenen

Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tartaarsaus: kook de eieren hard in 10 minuten, giet af, laat schrikken onder koud water en pel de eieren. Hak de hardgekookte en gepelde eieren fijn. Meng de mayonaise met de kappertjes, fijngesnipperde bieslook en peterselie en het gehakte ei door elkaar. Kruid met peper en zout.

  2. Frituur de kabeljauwparels goudbruin en gaar in hete olie op 180°C. Haal uit de olie en laat uitlekken.

  3. Doe de tartaarsaus in een kommetje en schik in het midden van de schotel. Versier de schotel met verse peterselie en schik de kabeljauwparels erop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit