Kalkoenparmigiano

96164cffce292c51b04f8ec07f4e1fd33dfc811aae33b199d8cad02a9e21b82d.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Klop het ei los met de melk in een diep bord. Strooi een bodem panko in een bord. Kruid met peper, zout en gedroogde oregano.

  3. Sla de kalkoenlapjes plat met de deegrol of de zijkant van een chefmes. Kruid het vlees met peper en zout. Haal het vlees eerst door het ei en vervolgens door de gekruide panko.

  4. Bak het vlees krokant en goudbruin in hete olie. Schik de kalkoenlapjes in een ovenschaal.

  5. Overgiet het vlees met de tomatensaus en bestrooi met de helft van de verse oreganoblaadjes. Snij de mozzarella in plakjes en verdeel ze over het vlees.

  6. Bestrooi met parmezaan en plaats 30 minuten in de oven.

  7. Werk af met verse oreganoblaadjes en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit