Kerstsandwich met zelfgemaakte eiersalade

55fe463313f7c45a519e94033d4f928969aba9e253381675ce9be9ad0dc000ec.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de eieren hard in 8 min. Laat afkoelen en pel.

  2. Snipper de bieslook fijn. Pel de sjalot en snipper fijn.

  3. Plet de eieren en meng met de bieslook, sjalot, zure room en 25 g mayonaise. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C.

  5. Leg de Parmaham op een ovenplaat met bakpapier en bak 7 min in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op keukenpapier.

  6. Steek 16 schijfjes van Ø 1,5 cm uit de geitenkaas.

  7. Halveer de kerstomaten.

  8. Snij de sandwiches net niet helemaal open.

  9. Besmeer met de eiersalade.

  10. Snij stroken van 2,5 cm breed uit de hesp en vorm er een tong mee.

  11. Prik met een tandenstoker een halve kerstomaat als neus vooraan op elke sandwich.

  12. Kleef de schijfjes geitenkaas vast met mayonaise als ogen boven de neus. Leg op elk schijfje een halve kapper.

  13. Breek de sneden Parmaham in stukken en steek als oren bovenop de sandwich.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit