Kipfilet met witlof en olijven

0f4ef51a8fadf81e56ec824a708a5ce7e2f9b91bb540fe5b7c4b46af3774dfef.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en uien. Snij de uien in 4.

  2. Rits de naaldjes los van de takjes tijm.

  3. Meng de wasabi door het citroensap.

  4. Verhit de olie in een ruime pan en bak de kip hierin aan beide zijden goudbruin. Haal de kipfilets uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  5. Bak de uien samen met de look en de witlofstronkjes in de pan. Laat ze lichtjes kleuren en leg de kipfilets erop. Voeg de citroenpartjes, olijven en tijmnaaldjes toe.

  6. Bestrooi met suiker en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Overgiet met het citroensap en voeg nog 2 dl water toe.

  7. Dek de pan af en laat op een laag pitje gaar sudderen in 40 minuten.

  8. Snij de kipfilets in plakjes.

  9. Serveer met witte rijst.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit