Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 komkommers
Was de komkommers goed.
-
Snij met een mandoline lange, dunne repen van de komkommers. Snij de repen in nog fijnere repen en hou apart.
-
Pesto
Ingrediënten: 20.0 g Spar pijnboompitten 1.0 groene chilipepers 40.0 g fetakaas 1.0 tenen look 0.5 bosjes dille Boni Griekse olijfolie
Mix de binnenkant van de komkommer met de groene chilipeper, fetakaas, teen look, dille, olijfolie en de helft van de pijnboompitten glad. Kruid met peper en zout.
-
Ingrediënten: handen vol zwarte, ontpitte olijven
Snij de olijven in fijne schijfjes
-
Ingrediënten: 800.0 g Spar zalmmoten op vel Boni Griekse olijfolie
Spoel de zalm en dep droog. Bak de zalm krokant in hete olie en kruid met peper en zout.
-
Stoof de komkommertagliatelle aan in hete olijfolie tot ze halfzacht geworden zijn. Voeg daarna de komkommerpesto toe.
-
Verdeel de komkommertagliatelle over de borden. Schik er een stukje gebakken zalm op.
-
Ingrediënten: 20.0 g Spar pijnboompitten 0.5 bosjes dille
Werk het gerecht af met de olijven, takjes dille en pijnboompitten.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven