Krokant gebakken kabeljauwspiesje met Gandaham en mosterdmayonaise

553db2029d73afb951b3e5cac5926cbe0b5d1318a7b4835d201bd6f0f4517e4d.jpg

Allergenen

Vis, Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de sla en scheur in mooie plukjes.

  2. Snij het kabeljauwhaasje in 6 gelijke blokjes.

  3. Wikkel elk blokje in een plakje Gandaham. Steek vast met een prikker.

  4. Meng de mosterd met de mayonaise. Kruid met peper en zout.

  5. Laat de arachideolie warm worden. Bak de spiesjes krokant in de hete olie. Zet nog 5 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.

  6. Schik de spiesjes op een bord, werk af met een blaadje sla en de mosterdmayonaise.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit