Laimounada bil Na’na (muntlimonade)

6ee16e529284b5d2fd9d8403aff654a5f181badda9570a5c8c923b1c1119bb9b.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pluk de blaadjes van de munt.

  2. Schrob de limoenen schoon en snij ze in kleine stukjes met de schil.

  3. Meng de suiker door de limoenstukjes met je handen en knijp er zoveel mogelijk sap en vruchtvlees uit.

  4. Laat 10 min rusten zodat de suiker kan oplossen en siroop wordt.

  5. Duw het mengsel door een puntzeef en druk goed aan om al het sap eruit te persen.

  6. Voeg het water toe en meng tot alle suiker opgelost is.

  7. Mix fijn in de blender samen met de muntblaadjes en het oranjebloesemwater.

  8. Schenk over ijsblokjes en garneer met een muntblaadje en plakje limoen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit