Allergenen

Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en look en snipper alles fijn.

  2. Bak de sjalot en look glazig in wat boter. Voeg de tomatenpuree toe en laat al roerend meebakken. Blus met de witte wijn en laat inkoken.

  3. Voeg de visfond toe en breng aan de kook. Laat inkoken tot 150 ml en laat afkoelen.

  4. Meng door de zure room en kruid met cayennepeper.

  5. Smelt 1 el boter en voeg de cajunkruiden toe. Haal van het vuur en roer de rivierkreeften erdoor.

  6. Rooster de hamburgerbuns met de snijkant naar boven kort onder de ovengrill.

  7. Leg wat sla in een bord. Halveer de hamburgerbuns en leg tussen de sla. Beleg met rivierkreeftjes en enkele augurkschijfjes. Werk af met fijngesnipperde bieslook en cayennepeper. Serveer met de saus en een partje citroen.