Mini tarte tatin met nectarines in een glas

ab940bb9bbc4704fa5001fc2e911e35fc36ccc7e879530bd6f1abfdf012f9e5a.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de pitten uit de nectarines en pel de nectarines. Snij ze in blokjes.

  2. Bak de blokjes nectarines kort aan in wat boter en rietsuiker.

  3. Bestrijk het bladerdeeg met losgeklopt ei en leg tussen 2 vellen bakpapier en 2 bakplaten.

  4. Bak het bladerdeeg krokant ± 20 min op 200°C. Laat afkoelen.

  5. Breek het gebakken bladerdeeg in stukken.

  6. Vul de glazen met wat yoghurt, gebakken nectarines en stukjes bladerdeeg. Maak zo verschillende laagjes in het glas. Werk af met stukjes bladerdeeg.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit