Minibouchées met gemalen kaas, champignons en spek

dd5bcd730c3fcec757062f5702b9fabec9a3680ffa0e9e5afb8f6997dd10808d.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de spekblokjes in een hete pan, zonder vetstof en laat bakken.

  2. Reinig de champignons en hak extra fijn.

  3. Warm de oven voor op 180°C.

  4. Smelt de boter in een kookpot. Voeg de bloem en melk toe. Laat al roerend indikken op een matig vuur.

  5. Kruid de saus met peper, zout en nootmuskaat.

  6. Hou een klein beetje gemalen kaas over om te gratineren. Laat de rest van de kaas smelten in de saus.

  7. Voeg de gebakken spekblokjes, fijngehakte champignons en peterselie toe. Meng alles.

  8. Verdeel de saus in de bladerdeeghapjes en bestrooi met de resterende kaas.

  9. Zet in de voorverwarmde oven gedurende 5 à 10 minuten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit